Βυρσοδεψείο αναλαμβάνει την βαφή ή την αλλαγή χρώματος στο δερμάτινό σας, επαναφέροντας το εγγυημένα στην αρχική του κατάσταση.

H διαδικασία καθαρισμού και βαφής του δερμάτινου ρούχου είναι αρκετά χρονοβόρος και ενέχει αρκετό ρίσκο σε διάφορες περιπτώσεις. Η τελική μορφή που λαμβάνει το δερμάτινο ρούχο, απαιτεί κατά την διαδικασία της βυρσοδεψείας τον εμπλουτισμό με ειδικά λάδια και ειδική βαφή. Εν συνεχεία ο καθαρισμός και το φρεσκάρισμα, δίνουν στο χρώμα του δερμάτινου ρούχου την τελική του λάμψη επιτυγχάντος ένα αποτελέσμα που θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους.

Στην εταιρεία «Σταύρου – Δερμάτινα & Γουναρικά» έχουμε την τεχνογνωσία καθώς και την απαραίτητη εμπειρία, λειτουργώντας από το 1961, ώστε η όλη διαδικασία της βαφής να ολοκληρωθεί επιτυχώς, ακριβώς στις απαιτήσεις σας.

Βαφή δερμάτινου

Η μέθοδος βαφής, αντικατοπτρίζει πιστά τις εργασίες που ακολουθούνται στο βυρσοδεψείο κατά την αρχική επεξεργασία του δέρματος. Τα αποτελέσματα που έχουν επιτευχθεί είναι καταπληκτικά και μας επιτρέπουν να σας συμβουλέψουμε την χρήση της.

Αλλαγή χρώματος

Ένα σύστημα ανανεωτικό και εγγυημένο για να ξαναφρεσκάρετε το δερμάτινό σας και να του ξαναδώσετε την αρχική του λάμψη σε όποιο χρώμα επιθυμείτε.