Από το 1961 η εταιρεία “Σταύρου – Δερμάτινα & Γουναρικά” προσφέρει ό,τι καλύτερο στη μόδα και την ποιότητα όσον αφορά τα δερμάτινα και τα γουναρικά. Διαθέτουμε εργαστήριο που εδρεύει στην Καστοριά επί της οδού Καραολή 42, ενώ το κεντρικό μας κατάστημα βρίσκεται στα Άνω Λιόσια επί της Λεωφόρου Φυλής 170.

Το όραμα και η φιλοσοφία μας, από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα είναι ξεκάθαρο: Να προσφέρουμε στους πελάτες μας ποιοτικά δερμάτινα ρούχα και γουναρικά, σε κομψά και σύγχρονα σχέδια, με διαχρονική αξία και πάντα στο στυλ που επιτάσσει η μόδα. Μια φιλοσοφία που η υλοποίησή της πραγματοποιείται από τις σταθερές μας πολιτικές και αποδεικνύεται από την συνεχή και  υπεύθυνη επιχειρηματική ανάπτυξή της. Η εξαιρετική ποιότητα των δερμάτινων ειδών και των γουναρικών μας, η άψογη εξυπηρέτηση προς τους πελάτες, αλλά και η στήριξή που παρέχουμε στους πελάτες μας μετά την πώληση με ένα πλήθος υπηρεσιών σχετικά με το δερμάτινο και την γούνα, μας έχουν οδηγήσει στο να ικανοποιούμε τους καταναλωτές μας στον μέγιστο βαθμό.

Η πολύχρονη εμπειρία μας αποτελεί εγγύηση για την άριστη ποιότητα των δερμάτινων και των γουναρικών μας, τα οποία διαθέτουμε σε προσιτές τιμές. Παράλληλα, με συνεχή έρευνα στις νέες τάσεις της μόδας στις αγορές του δερμάτινου και της γούνας εμπλουτίζουμε τις collection μας με νέα είδη σε τακτά χρονικά διαστήματα.